Sarah story 👌

Hii helo uolss.Okey finally.Im back.
hahahhaaaha
Sorry nak.Mak Malas gila nak menge-type dah lah laptop rosak loading lembab slow milo tension
gila aku 😒.So start harini kita bergossip dlm phone je.Senang sikit hihihi.
So as u know guyss result espiyem dah keluar.Ye ye sabar sabar
Keputusan aku? Takdelah bagus mana.
Hahahaahahaah B+ beratur .A adelah sikit.Aduih sodih den nak cito.Takpelah takde rezeki.
So aku pun apply jelah semua benda alah dekat upu.Poli.SPA
Spa? Suruhanjaya perkhidmatan awam.
Tak silap mak lah.Hahaha. Yes aku reply separa perubatan.Macam best je.Pilih course juru pulih anggota something like that lah.Oh sorry takdenya aku nak pilih nurse.
Aduh bukan memilih cuma tak minat 😌
Haih.Aku takut pulak upu tak dapat.
Sedih bhai.
Oh upu aku mohon bussiness.Segala mcam bussiness aku mohon.Bussiness trans.bussiness study. dll xD
Okey korang doakan okey?
So sementara tunggu result duk membesarkan badan.Dah bulat dah aku 😔 hahahah nasib lah nak.Nak kerja.Mama x bagi.Cik niesah pulak dari dulu acah acah nak bagi.Takpelah mungkin xde rezeki.
Mereputlah aku duk umah .Hahhahahaha 
Aduh sekarang ni dah lah dengan poket kering.Muka kering hati kering Alahai dah bosan gila kau.Duk rumah masak, kemas rumah,nengok movie,basuh baju.......mereput.😜
Mereput trend twitter sekarang.Ok paham?
 Ok dah next post aku nak story pasal kat jaybee . ok gaissss . sayonara ✌

No comments:

Post a Comment

hye tinggalkan lah jejak anda disini (: