Today


and hello.

Terlalu lama dah tak menulis.Terlalu lama tak berpuitis.Well, gua spm kan.So takde masa nak menelaah benda ni.Busy katako.

Seriously aku takut sangat dengan result Spm aku nanti.Allah.. aku memang tak hebat.Langsung.Study pun nak taknak.Hahaha.Last minute ke last hours pun takdo.Haih aku taktau lah macam mana result aku nanti.Mudah mudahan cemerlang lah gamaknya.Hahaha

So percutian 6 bulan aku bermula.Lolsss
Lifeless gila nak mampus.So aku decided setiap hari aku nak buat satu kerja yang bermanfaat untuk diri aku sendiri.

And today aku buat blueberry butter cookies.Simple sangat sebab aku campak campak semua bahan.hahhaha stir and then masuk dalam oven :D

Biasalah budak baru belajar.Lagi pun sekadar mengikut bahan yang ada kat rumah.So now tengah fikir esok aku nak buat apa pulak.

p/s : Malas nak upload gambar biskut.USB kemain jauh.hahhaha.Ok then.penat gila.I need some rest.And see u again ^^

No comments:

Post a Comment

hye tinggalkan lah jejak anda disini (: