Kecik ku sangka api...

holaa pakcik makcik cikebum cikebum.
Harini mak jemah penat nak mampus mengemas dapur , menyental daki . Ew
Aku tak tau rumah ni dah berapa lama tinggal.Hahaha
Ingat petang ni nak berkebun.Tapi ni dah duk baring.Jari mengetuk keyboard sambil makan cookies semalam.Hahaha.
So today aku buat something. Mission #002 . Hee
Aku bina rumah dari bahan terbuang.Tapi tak siap lagi.Leceh sikit lah.Banyak kerja.
Takpe nanti dah cat gua share yea.Well,lepas spm..saja nak luahkan kreativiti.

Rasa mengantuk lah.Mungkin penat kut.Nak pergi rumah nenek tapi maleh.Biasalah lemak tepu banyak melekat dekat badan.Hahaha nak workout tapi maleh.Maleh and maleh.Sayang lemak.Emm
Dulu acah acah lepas spm nak kurus,nak cantik tup tup lepas spm duk melangok depan tv.Melantak sebaldi nasi.Susah orang yang terlalu bernafsu dengan makanan ni.

Nak taknak aku tetap kena kurus jugakkkk..Yahhh.Lawan nafsu malas sarah ! Go baby go ! Hahahah.Okey okey kita buat slow slow *angkat dumberbell*
haiyaaa.malasnyaaaaaa.emmm okey lah.Nak kecik kan montot niii.
Go ladiesss.

#np go girl by abe pitbull


p/s: Sedar sedar cookies kat tangan dah habis.Kau tengok buruk ke tak aku melantak.Haih tau dek mak mentua mau kena reject ni.Ish3 *geleng kepala*
Okey dah . INSAFF !

*tittle takde kena mengena*

No comments:

Post a Comment

hye tinggalkan lah jejak anda disini (: